Korrektor Sublime Luminous Stick

L1,390.00

  • Mbulim mesatar, efekt ndricues
  • Minimizon impefeksionet
  • Efekt natyral, mund te perdoret edhe i vetem per nje look te thjeshte
  • Aplikojeni direkt nga stick, dhe sfumojeni me gishta. Kjo e ben perfekt per ta perdorur edhe gjate dites
  • Per nje look me te detajuar, perdorni nje blender ose furce
  • 6 tonalitete, ideal per cdo tip lekure

Clear