Lip to Cheek n.2 Pink

L1,200.00

  • Blush dhe buzekuq ne nje produkt te vetem
  • I thjeshte per t’u aplikuar dhe sfumuar
  • Mund te aplikohen me furce, blender ose thjesht me gishta!