Fondatine kompakte

L1,990.00

  • Efekt mat
  • Ideal per lekura nga normale ne te yndyrshme
  • Mbulim mesatar ne te larte, ne baze te sasise dhe shtresave te vendosura
  • 6 tonalitete

Clear