Spray solar fytyre-trup SPF50+ Alga Maris 100 ml

L3,000.00

  • Mbrojtje shume e larte ndaj rrezeve UVA/UVB
  • Teksture e lengshme dhe e lehte
  • Perthithet shpejt, nuk le efekt te bardhe
  • Per fytyren dhe trupin
  • Shume rezistent ndaj ujit