Spray solar fytyre-trup SPF30 Alga Maris 100 ml

L2,800.00

  • Mbrojtje e larte ndaj rrezeve UVA/UVB
  • Teksture e lengshme dhe e lehte
  • Perthithet shpejt, nuk le efekt te bardhe
  • Per fytyre dhe trup
  • Per fytyren dhe trupin
  • Shume rezistent ndaj ujit
  • Arome kokosi dhe gjalpi shea