Starlight Diamond Kit

L1,790.00

  • Seti permban maske hidratuese dhe shkelqyese dhe nje kordele (headband) floku
  • Finish me shkelqim fale perlave natyrale
  • Efekt hidratues dhe freskues
  • Format ideal per 3 aplikime