Maske-scrub buzesh LIPSING

L890.00

  • Efekt riparues dhe rigjenerues i menjehershem
  • Permban kokrriza nga berthama e ullirit
  • Masazhohet si scrub per 1-2 minuta dhe mbahet si maske ushqyese per 10 minuta
  • Perdoret 1-2 here ne jave