Furce n.09 multifunksionale

L1,500.00

  • Furçë multifunksionale, e pjerrët
  • Përdoret per sfumimin e toneve të syve
  • Përdoret per aplikimin e korrektorit të syve
  • Mund të perdoret për highlighter preçiz
  • Ideale per produkte pluhur dhe kremozë