Furcë n.03 Kabuki për çdo lloj makeup

L2,250.00

  • Furçë kabuki për cdo lloj fondatine
  • Jep mbulim te larte dhe efekt natyral
  • Përdoret edhe per makeup pluhur ose kompakt