Balsam mjekre aromë pikante

L1,500.00

  • Nje produkt per kujdesin e mjekres tek meshkujt.
  • Hidraton dhe zbut.
  • Me vaj ulliri extra te virgjer, me funksion shume te forte riparues, mbrojtes dhe hidratues.
  • Te perdoret ne sasi te vogel ne te gjithe mjekren dhe te lihet per disa minuta.