Larës fytyre SeboLift

  17.50

  • Lares për fytyra problematike (pika të zeza, pika të bardha, akne, pore te zmadhuara)
  • Aplikohet në fytyrë të lagur, masazhohet, lihet të veprojë 2-3 minuta dhe shplahet.
  • Pastron poret nga yndyra e tepërt
  • Minimizon poret dhe eliminon qelizat e vdekura
  • Super hidratues, nuk e than lekurën
  • Efekt balancues për yndyrën