Phantom, lapsi fantazme!

5.90

  • Lapsi fantazem, me shume funksione
  • Ndihmon ne definimin e konturit te buzeve, dhe eliminon “rreshkitjen e buzekuqit”
  • Sherben si primer sysh. I ben tonet me intense.
  • Sherben si fiksues per trukun e vetullave