Sheet-mask hidratuese-purifikuese

L800.00

  • Efekt purifikues dhe hidratues
  • Per lekure te yndyrshme
  • Balancon yndyren, minimizon poret, pikat e zeza
  • Shpaloseni me kujdes dhe vendoseni ne fytyre per 15 minuta. Pas heqjes, produktin e mbetur ne fytyre, masazhojeni per disa minuta.