Shampo floku volumizuese e koncentruar

L1,100.00

  • Për flokë me onde, të drejtë, dhe të shendetshëm
  • Efekt volumizues
  • Aksion mbrojtës nga agjentët natyralë ose kimikë dhe antioksidues
  • Këshillohet të përdoret me hidrolatin e sherebelës, duke përdorur shishet përzjerëse Biofficina Toscana