Shampo floku përforcuese e koncentruar

L1,100.00

  • Per flokw tw thatw, tw dwmtuar, tw trajtuar
  • Hidratuese, ushqyese dhe pwrforcuese
  • Me mjaltw, ektrakte luledielli, dhe Pentavin®
  • Kwshillohet tw pwrdoret me hidrolatin e selvisw, duke pwrdorur shishet pwrzjerwse Biofficina Toscana