Shampo floku delikate e koncentruar

L1,100.00

  • E pershtatshme per te gjitha llojet e flokeve, edhe ata te brishte dhe delikate
  • Rikthen jete dhe ndricim
  • Funksion mbrojtes per floket
  • Keshillohet te perdoret me hidrolatin e livandos, duke perdorur shishet perzjere Biofficina Toscana