Serum fytyre purifikues

L2,000.00

  • Për fytyra të yndyrshme, akneike dhe me pore të dukshme
  • Balancon prodhimin e yndyrës së tepërt
  • Konsistencë e lehtë dhe efekt matifikues
  • Redukton imperfeksionet
  • Minimizon poret