Pudër kompakte Indissoluble

L1,450.00

  • Ideale per te fiksuar dhe rritur kohezgjatjen e makeup
  • Efekt mat
  • Sugjerohet te aplikohet me furcen 01 PuroBIO cosmetics
Clear