Locion fytyre qetësues dhe zbutës

L1,600.00

  • Efekt qetwsues dhe zbutws
  • Ideal per lwkurat delikate dhe tw acaruara
  • Tonifikon, rifreskon dhe hidraton
  • Locion aktivizues, pregatit lekurwn qw tw pwrthithw mw mirw trajtimet mw pas
  • Aplikohet pas larjes dhe para serumit/kremit.