Locion fytyre tonifikues

L1,600.00 L1,120.00

  • Tonifikues dhe hidratues
  • Balancon pH dhe rigjallëron lëkurën pas larjes
  • E bën lekurën kompakte dhe jep shkëlqim
  • Locion aktivizues, pregatit lekurën që të përthithë më mirë trajtimet më pas
  • Aplikohet pas larjes dhe para serumit/kremit.