Locion fytyre ndriçues

L1,600.00

  • Hidraton dhe rigjeneron
  • Per çdo tip lëkure
  • Balancon pH pas larjes dhe rigjallëron lëkurën
  • Efekt tonifikues
  • Locion aktivizues, pregatit lekurën që të përthithë më mirë trajtimet më pas
  • Aplikohet pas larjes dhe para serumit/kremit.