Krem buzësh riparues me aromë agrumesh

L990.00

  • Riparon dhe hidraton buzët
  • Mbrojtje efikase dhe që zgjat
  • Perfekt per t’u vendosur poshtë buzëkuqit
  • Shoqërohet me skrabin e buzëve