BB Cream Sublime

L1,790.00 L1,430.00

  • Teksture e lehte dhe mbulim mesatar
  • Efekt natyral me pak shkelqim
  • Efekt hidratues dhe mbrojtes nga faktoret e jashtem
  • SPF 10

bio-colori2

Clear