BB Cream Sublime

14.50

  • Teksture e lehte dhe mbulim mesatar
  • Efekt natyral me pak shkelqim
  • Efekt hidratues dhe mbrojtes nga faktoret e jashtem
  • SPF 10

bio-colori2

Clear